Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Christoffer Jørgensens billede
Christoffer Jørgensen
Formand
20 89 47 54
chrj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Uddannelsesforbundet stemmer ja til sammenlægning med HL

Printervenlig version
Det var en enstemmig beslutning på Uddannelsesforbundets kongres. Nu skal HL’s repræsentantskab beslutte, om sammenlægningen skal til urafstemning blandt medlemmerne.

"Det her er et af de forslag, jeg er meget glad for at præsentere," sagde Uddannelsesforbundets formand, Hanne Pontoppidan, da forbundets kongres 17.-18. november skulle tage stilling til at arbejde videre mod en sammenlægning med HL. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

HL’s formand Christoffer Jørgensen glæder sig over den enstemmige opbakning:

”Det stemmer helt overens med den oplevelse, jeg har haft under vores forhandlingsmøder – at Uddannelsesforbundet helt og positivt ønsker at forene vores to foreningers kræfter. Jeg ser frem til at præsentere og diskutere det fælles sammenlægningsgrundlag med HL’s repræsentantskab,” siger han.

HL holder ekstraordinært repræsentantskabsmøde fredag den 24. november. Her skal det besluttes, om en sammenlægning med Uddannelsesforbundet skal sendes til urafstemning blandt medlemmerne.

Bakker både repræsentantskab og medlemmer op, er det planen, at de to foreninger lægges sammen pr. 1. juli 2018.

 

21. november 2017