Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Christoffer Jørgensens billede
Christoffer Jørgensen
Formand
20 89 47 54
chrj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Stort engagement i folkemødedebatter

Printervenlig version
Flere af HL’s bestyrelsesmedlemmer deltog i årets folkemøde på Bornholm. Her var blandt andet kvalitet og værdi af uddannelse til debat.

Som i tidligere år drejede mange debatter sig om uddannelse, men i år blev mange af debatterne også gennemført i lyset af digitaliseringsdagsordenen. Derudover deltog HL’s bestyrelsesmedlemmer i debatter om offentlig ledelse, arbejdsmiljø, pres på unge i uddannelsesmiljøet og ikke mindst underviserorganisationernes egne arrangementer i Underviserteltet.

”Jeg oplevede et stort engagement i undervisningssektorens udfordringer fra alle sider. Derfor trækker debatterne om netop uddannelsessektoren altid mange mennesker til, ligesom dialogen om, hvordan vi skruer vores uddannelsessystem sammen, modtager bidrag fra en lang række aktører fra politikere, praktikere og forskere”, siger formand Christoffer Jørgensen.

HL’s formål med at deltage på folkemødet er at bringe en række temaer, som har direkte og indirekte betydning for lærere og ledere på de merkantile uddannelser, til debat blandt relevante parter og politikere.

Netop folkemødeformen gør, at også folk med helt andre baggrunde og interesser bidrager og kvalificerer debatterne.

 ”Jeg vil gerne udfordre myten om, at det er blevet til elitens folkemøde. Jeg oplever folk i alle aldre - fra et utal af forskellige organisationer - som i Allinge skaber en fantastisk stemning, der gør arrangementet til noget helt unikt”, siger Christoffer Jørgensen.

23. juni 2017