Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Christoffer Jørgensens billede
Christoffer Jørgensen
Formand
20 89 47 54
chrj@hl.dk
Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Pressekontakt

Printervenlig version

Er du journalist er du altid velkommen til at kontakte os, for eksempel i forbindelse med en udtalelse eller baggrundsinformation.

HL's formand Christoffer Jørgensen
Mobil: 20 89 47 54
E-mail: chrj@hl.dk
Twitter: ChristofferJ_HL

Kommunikationskonsulent Morten Juul
Mobil: 20 10 86 71
E-mail: mj@hl.dk
Twitter: @handelslaerere

Pressefotos

Logo

Hent HL's logo i forskellige formater:

Særlig til tryk:

 

Seneste udmeldinger fra HL

28. februar 2018
Antallet af elever, der er i gang med et hovedforløb, er faldet med 5 procent i 2017. På HL’s område er detail, event og kontor gået tilbage, mens antallet af handelselever i praktik er steget.

28. februar 2018
Lønmodtagerne står stærkere, når kræfterne forenes. HL støtter den foreslåede fusion mellem hovedorganisationerne FTF og LO.

20. februar 2018
Lønstigninger til alle statsansatte og arbejdstid for lærerne skiller stadig parterne ved OK 18. Hvis ikke der kommer et resultat senest 28. februar, vil der blive varslet konflikt, vurderer HL.

Seneste nyt

18. april 2018
Forligsmanden har udskudt den varslede konflikt i yderligere to uger. Bryder forhandlingerne sammen, kan konflikten dog træde i kraft allerede efter fem dage.

13. april 2018
Både FTF og LO har stemt ja til at slå sig sammen sammen. HL hilser en samlet hovedorganisation for 1,5 millioner lønmodtagere velkommen.

3. april 2018
Akademiseringen af uddannelsen i offentlig administration har gjort det svært for eleverne at koble teori og praksis. Det er en af pointerne i Nina Kanstrup Kjærs diplomopgave, der indbragte hende andenpladsen i konkurrencen om Årets Diplomopgave.