Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Ny Viden om Erhvervsuddannelser


HL er 1. juli 2018 blevet en del af Uddannelsesforbundet. Denne side bliver derfor ikke længere opdateret, og indholdet kan være forældet.

Gå til Uddannelsesforbundet.dk

Konference med temaet "Kreativitet i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse". Arrangeres af Nationalt Center for Erhvervspædagogik ved Professionshøjskolen Metropol.

Igennem oplæg, talkshops og dialogfora kommer deltagerne til at indgå i debat og dialog om den kreativitet og udvikling, der præger arbejdet på erhvervsskolerne. Deltagerne vil få præsenteret noget af det udviklings- og forskningsarbejde, der pågår på erhvervsskoler, universiteter og professionshøjskoler.

Den første konferencedag vil være en kombination af oplæg og talkshops. På andendagen vil det handle om de nye videnscentre, hvor deltagerne i dialogfora med repræsentanter fra centrene vil drøfte muligheder og udfordringer ved de nye centre.

Konferencen afholdes den 1. og 2. marts 2018 i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København 

  • Pris inkl. middag er 2.399 kroner for én dag, 3.199 kroner for begge dage.
  • Pris uden middag er 2.159 kroner for én dag, 2.959 kroner for begge dage.

Priserne er ekskl. moms. Bemærk, at HL ikke yder tilskud til deltagelse eller transport.