Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Nyheder

Printervenlig version
  • Du kan få nyheder fra HL direkte på din Android- eller Windowstelefon. Se hvordan

Seneste nyt på hl.dk

20. februar 2018
Lønstigninger til alle statsansatte og arbejdstid for lærerne skiller stadig parterne ved OK 18. Hvis ikke der kommer et resultat senest 28. februar, vil der blive varslet konflikt, vurderer HL.

30. januar 2018
Inddrag forebyggelse af krænkende adfærd på nettet i undervisningen og håndtér konkrete situationer blandt eleverne bedst muligt. Nye materialer giver inspiration, råd og vejledning til lærere og ledere.

30. januar 2018
Er du tjenestemandslignende ansat eller kvotalønnet timelærer, kan du ikke lockoutes, og du må ikke strejke. Læs regler og konsekvenser ved en eventuel konflikt under OK 18.

29. januar 2018
Hent gratis undervisningsmateriale målrettet både erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser. Materialet er en del af kampagnen ”Demokrati under udvikling”.

29. januar 2018
Charlotte Halberg Paulsen og Mille Glerup Christensen fra Aalborg Handelsskole vandt konkurrencen i detailhandel til DM i Skills 2018.

26. januar 2018
Der er kommet gang i forhandlingerne om lærernes arbejdstid, men kun i kommunerne. Der er begrænset udvikling på statens område, hvor arbejdstidsdrøftelserne nu fortsætter sideløbende med de øvrige forhandlinger.

26. januar 2018
Lærere oplever et højere arbejdspres end mange andre lønmodtagere, og de har sværere ved at levere kvalitet i arbejdet. Det viser ny FTF-undersøgelse, som flere HL-medlemmer har deltaget i.

16. januar 2018
HL's medlemmer af Forbrugsforeningen fik tilsammen over 244.000 kroner i bonus i 2017. Dermed sparede hvert medlem i gennemsnit 999 kroner på indkøb og oplevelser.

4. januar 2018
Amu-lærere kan dermed hente i alt 155 gratis digitale materialer til undervisning inden for blandt andet detail, kontor og handel.

20. december 2017
Der bliver ingen andre forhandlingsmøder om OK 18, før der er kommet gang i reelle forhandlinger om undervisernes arbejdstid. Det har de offentligt ansattes organisationer meddelt KL og Moderniseringsstyrelsen.