Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Nyheder

Printervenlig version
  • Du kan få nyheder fra HL direkte på din Android- eller Windowstelefon. Se hvordan

Seneste nyt på hl.dk

18. april 2018
Forligsmanden har udskudt den varslede konflikt i yderligere to uger. Bryder forhandlingerne sammen, kan konflikten dog træde i kraft allerede efter fem dage.

13. april 2018
Både FTF og LO har stemt ja til at slå sig sammen sammen. HL hilser en samlet hovedorganisation for 1,5 millioner lønmodtagere velkommen.

3. april 2018
Akademiseringen af uddannelsen i offentlig administration har gjort det svært for eleverne at koble teori og praksis. Det er en af pointerne i Nina Kanstrup Kjærs diplomopgave, der indbragte hende andenpladsen i konkurrencen om Årets Diplomopgave.

3. april 2018
10.380 tillidsfolk fra hele det offentlige område udgjorde danmarkshistoriens største faglige møde i Fredericia 22. marts

30. marts 2018
Forligsmanden har udsat konflikten i to uger, men bryder forhandlingerne sammen, kan konflikten træde i kraft allerede efter fem dage.

23. marts 2018
Er du tjenestemandslignende ansat eller kvotalønnet timelærer, kan du ikke lockoutes, og du må ikke strejke. Du må hellere ikke udføre konfliktramt arbejde. Læs regler og konsekvenser ved en eventuel konflikt under OK 18.

12. marts 2018
Regeringen tilsidesætter egne tal og almindelige regneregler, når den påstår, at lønstigninger på 6,7 procent svarer til det private områdes. En grotesk omgang spin, mener HL.

5. marts 2018
Har du en kollega, som motiverer eleverne i særlig høj grad, eller som bare kan noget ganske særligt. Så kan du indstille hende eller ham til Politikens Undervisningspris 2018.

2. marts 2018
De statsansattes organisationer varsler strejke på udvalgte områder. I forligsinstitutionen holdes de første møder i forsøget på at finde en løsning.

28. februar 2018
Antallet af elever, der er i gang med et hovedforløb, er faldet med 5 procent i 2017. På HL’s område er detail, event og kontor gået tilbage, mens antallet af handelselever i praktik er steget.