Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Indstil en kollega til undervisningspris


HL er 1. juli 2018 blevet en del af Uddannelsesforbundet. Denne side bliver derfor ikke længere opdateret, og indholdet kan være forældet.

Gå til Uddannelsesforbundet.dk

Har du en kollega, som motiverer eleverne i særlig høj grad, eller som bare kan noget ganske særligt. Så kan du indstille hende eller ham til Politikens Undervisningspris 2018.

Der er åbnet for indstillinger til Politikens Undervisningspris, der uddeles til inspirerende og engagerede lærere i grundskolen, gymnasierne og på erhvervsskolerne.

Elever (nuværende og tidligere), forældre, kollegaer og ledere kan indstille en lærer, der fortjener at blive hædret for sit arbejde.

Sidste frist for indstillinger er torsdag 5. april klokken 12.

Der uddeles priser i hver af de tre hovedkategorier - grundskolen, gymnasier og erhvervsskolerne. I hver kategori uddeles en hovedpris på 75.000 kroner. Derudover uddeles en rækker særpriser på 25.000 kroner.

To ekspertpaneler vil gennemgå indstillingerne og finde de nominerede, der bliver fejret ved en prisfest i Politikens Hus 2. maj 2018. Sidste år modtog Politiken i alt 2.475 indstillinger af dygtige lærere og undervisere i hele landet.

5. marts 2018