Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

HL-lærer vinder undervisningspris


HL er 1. juli 2018 blevet en del af Uddannelsesforbundet. Denne side bliver derfor ikke længere opdateret, og indholdet kan være forældet.

Gå til Uddannelsesforbundet.dk

Anders Rishøj fra EUC Nord i Hjørring vandt hovedprisen for erhvervsskolelærere ved Politikens Undervisningspris 2018.

Anders Rishøj underviser på EUC Nord i Hjørring i samfundsfag, afsætning og it på eud og eux. Derudover er han HL’s tillidsrepræsentantsuppleant på skolen. 

Han blev udvalgt som vinder blandt 5 nominerede og flere hundrede indstillede lærere. En af begrundelserne er, at Anders Rishøj er yderst bevidst om sine metoder i de forskellige fag: I it er undervisningen meget praktisk anlagt, mens det i samfundsfag handler om demokratisk dannelse og kunsten at argumentere.

Læs mere om prisuddelingen og se blandt andet en video, hvor Anders Rishøj og nogle af hans elever beskriver hans tilgang til undervisningen. Afsnittet om Anders Rishøj og videoklippet ligger et stykke nede på siden:

Læs også Anders Rishøjs kommentar til at være blevet nomineret til prisen sammen med Kenneth Hyldal Bjørn fra Learnmark Horsens:

Om Politikens Undervisningspris

Politikens Undervisningspris hædrer dygtige lærere. Prisen blev i 2018 uddelt 2. maj ved en fest i Politikens Hus i København.

Prisen er inddelt i tre kategorier: grundskolen, gymnasierne og erhvervsskolerne. Vinderne i hver kategori modtager 75.000 kroner. Derudover uddeles to særpriser på 25.000 kroner i hver kategori. To faglige paneler har fundet vinderne blandt 2.035 indstillede lærere.

Politiken og Lundbeckfonden samarbejder om undervisningsprisen.

8. maj 2018