Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Søren Hoppe Christensens billede
Søren Hoppe Christensen
Uddannelsespolitik og kompetenceudvikling
23 49 75 60
shc@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

40 nye digitale kursusmaterialer til amu

Printervenlig version
Amu-lærere kan dermed hente i alt 155 gratis digitale materialer til undervisning inden for blandt andet detail, kontor og handel.

Materialerne stilles til rådighed af Uddannelsesnævnets efteruddannelsesudvalg for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse, HAKL. 

De i alt 155 digitale kursusmaterialer dækker områderne detail, ledelse, kontor, handel, it, regnskab, medie og kommunikation, samt fælleskataloget, der kan anvendes af underviserne i deres tilrettelæggelse af amu-kurserne.

Det digitale undervisningsmateriale skal som udgangspunkt tilpasses af underviserne på skolerne i forhold til den konkrete kursustilrettelæggelse og kontekst, som det digitale materiale skal indgå i. De supplerer således lærerens arbejde med den pædagogiske og diadaktiske forberedelse.

Materialerne til de digitale AMU-mål er gemt i formatet mbz og for at kunne anvende mbz-formatet kræves en Moodle læringsplatform (version 3). Skoler, der ikke har egen Moodle læringsplatform, kan kun anvende materialet ved at tilmelde sig AMU Online. Det kan ske ved at kontakte Uddannelsesnævnets sekretariat.

4. januar 2018