Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Susan Clausens billede
Susan Clausen
Uddannelsespolitik, efter- og videreuddannelse, kompetenceudvikling, arbejdsmiljø
29 12 40 15
sc@hl.dk
Søren Hoppe Christensens billede
Søren Hoppe Christensen
EUX - kvalifikationskrav og kompetenceudvikling
23 49 75 60
shc@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Uddannelse

Seneste nyt om uddannelse

3. oktober 2017
Skoler kan søge Undervisningsministeriet om at deltage i forsøg, der giver mere fleksibilitet i forhold til blandt andet praktik og skolemiljø.

28. september 2017
Den obligatoriske individuelle afkortning af skoleundervisningen ophæves i nyt lovudkast, som HL bakker op om. Der er dog stadig plads til forbedringer, skriver HL i et høringssvar.

12. september 2017
Regeringen budgetterer med langt færre unge på erhvervsuddannelserne i 2020, end de officielle målsætningerne lyder. For slapt og uambitiøst, mener HL.

11. september 2017
Hvordan kan lærere, ledere og skoler arbejde med digitalisering på en meningsfyldt måde? Læs inspirationsmateriale, som HL har været med til at udvikle.

1. september 2017
Regeringens foreslår billigere luksusbiler og topskattelettelser, mens den offentlige sektor reelt skal skære ned. HL savner investeringer i at uddanne de unge, Danmark skal leve af i fremtiden.

31. august 2017
Der uddannes fortsat for få faglærte, viser ny undersøgelse. Men der mangler viden og fokus på det merkantile område, mener HL.

31. august 2017
Nye tal viser en markant forøgelse i frafaldet på de merkantile erhvervsuddannelser efter reformen. Tydeligt tegn på, at eleverne ikke har tid nok til at nå de høje krav, mener HL.

9. august 2017
Hvordan kan gymnasielærere og -ledere hjælpe eleverne godt videre i uddannelsessystemet? Ny rapport indeholder forslag og erfaringer flere skoler.

8. august 2017
Hent vejledningerne til blandt andet grundforløbet på hhx, undervisningstid og fordybelsestid.

26. juni 2017
Der er kommet nye læreplaner for hhx og gymnasiale fag på eux som følge af gymnasiereformen. Vejledninger til læreplanerne offentliggøres henover sommeren.