Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Nyheder

Printervenlig version
  • Du kan få nyheder fra HL direkte på din Android- eller Windowstelefon. Se hvordan

Seneste nyt på hl.dk

12. september 2017
Regeringen budgetterer med langt færre unge på erhvervsuddannelserne i 2020, end de officielle målsætningerne lyder. For slapt og uambitiøst, mener HL.

11. september 2017
Hvordan kan lærere, ledere og skoler arbejde med digitalisering på en meningsfyldt måde? Læs inspirationsmateriale, som HL har været med til at udvikle.

1. september 2017
Regeringens foreslår billigere luksusbiler og topskattelettelser, mens den offentlige sektor reelt skal skære ned. HL savner investeringer i at uddanne de unge, Danmark skal leve af i fremtiden.

31. august 2017
Der uddannes fortsat for få faglærte, viser ny undersøgelse. Men der mangler viden og fokus på det merkantile område, mener HL.

31. august 2017
Nye tal viser en markant forøgelse i frafaldet på de merkantile erhvervsuddannelser efter reformen. Tydeligt tegn på, at eleverne ikke har tid nok til at nå de høje krav, mener HL.

30. august 2017
Hvordan er du og dine kolleger stillet, hvis HL bliver en del af Uddannelsesforbundet? Hør om planerne og få svar på dine spørgsmål på medlemsmøder i september/oktober flere steder i landet.

9. august 2017
Hvordan kan gymnasielærere og -ledere hjælpe eleverne godt videre i uddannelsessystemet? Ny rapport indeholder forslag og erfaringer flere skoler.

8. august 2017
Hent vejledningerne til blandt andet grundforløbet på hhx, undervisningstid og fordybelsestid.

26. juni 2017
Der er kommet nye læreplaner for hhx og gymnasiale fag på eux som følge af gymnasiereformen. Vejledninger til læreplanerne offentliggøres henover sommeren.

23. juni 2017
Flere af HL’s bestyrelsesmedlemmer deltog i årets folkemøde på Bornholm. Her var blandt andet kvalitet og værdi af uddannelse til debat.