Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Nyheder

Printervenlig version
  • Du kan få nyheder fra HL direkte på din Android- eller Windowstelefon. Se hvordan

Seneste nyt på hl.dk

30. juni 2017
Sekretariatet holder ferielukket 10. - 30. juli. Vi åbner igen 31. juli 2017 kl. 9.

26. juni 2017
Der er kommet nye læreplaner for hhx og gymnasiale fag på eux som følge af gymnasiereformen. Vejledninger til læreplanerne offentliggøres henover sommeren.

23. juni 2017
Flere af HL’s bestyrelsesmedlemmer deltog i årets folkemøde på Bornholm. Her var blandt andet kvalitet og værdi af uddannelse til debat.

15. juni 2017
En samlet indgang til amu og andre efteruddannelsestilbud samt øget brug af realkompetencevurderinger. HL er overvejende positiv over for ekspertgruppes anbefalinger.

15. juni 2017
Standardmeritten skal fjernes, og realkompetencevurderingen skal ikke længere være en del af undervisningstiden. Dermed imødekommes flere af HL’s og andre parters kritikpunkter af euv.

2. juni 2017
Hvordan er du og dine kolleger stillet, hvis HL bliver en del af Uddannelsesforbundet? Hør om planerne og få svar på dine spørgsmål på medlemsmøder i september/oktober flere steder i landet.

1. juni 2017
HL’s bestyrelse har holdt de første møder med Uddannelsesforbundet om, hvordan en fremtid i en kommende fælles organisation kan se ud. Der holdes regionale medlemsmøder i august/september.

1. juni 2017
Tillidsrepræsentanter, ledere og direktører udvekslede erfaringer med, hvordan arbejdstidsreglerne administreres bedst muligt. De lokale erfaringer skal danne udgangspunkt for overenskomstforhandlingerne og forhåbentligt en decideret arbejdstidsaftale i 2018.

31. maj 2017
Få inspiration til, hvordan I på erhvervsskolen kan bruge it til undervisningsdifferentiering og til at styrke koblingen mellem skole og praktik. Det er formålet med et nyt inspirationskatalog fra EVA, Danmarks Evalueringsinstitut.

31. maj 2017
Nyt redskab kan styrke skolens arbejde med at sikre og udvikle kvaliteten i realkompetencevurdering af euv-elever. Redskabet er udviklet af EVA, Danmarks Evalueringsinstitut, og baseret på erfaringer fra en række skoler.