Log ind

Log ind som medlem og få adgang til ekstra indhold.

Kontaktperson

Har du spørgsmål til indholdet på denne side, er du velkommen til at kontakte:

Morten Juuls billede
Morten Juul
Hjemmeside, pressekontakt
20 10 86 71
mj@hl.dk


HL en rigtig fagforening, som indgår aftaler med staten og skolerne, og som søger indflydelse på uddannelsernes vilkår. Derfor er vi selvfølgelig OK-mærket.

Annonce:

Nyheder

Printervenlig version
  • Du kan få nyheder fra HL direkte på din Android- eller Windowstelefon. Se hvordan

Seneste nyt på hl.dk

17. november 2017
Mødet holdes 24. november 2017 på Vejle Center Hotel.

6. november 2017
Medarbejderne kan sættes op i arbejdstid uden, at de får mere i løn for det. Det kan blive konsekvensen, hvis Finansministeriet får held til at inddrage den betalte frokostpause på de offentlige arbejdspladser.

1. november 2017
Amu-uddannelserne får ekstra midler, og eud får dækket en del af omprioriteringsnedskæringerne. Det er resultatet af trepartsaftalen, som HL overordnet set hilser velkommen.

31. oktober 2017
HL efterlyser fokus på kvalitet i arbejdet med digitalisering, men erkender, at skolerne står i en svær situation, når de samtidig skal spare.

31. oktober 2017
Lærerorganisationerne skal have fair, frie og reelle forhandlinger om arbejdstid til OK 18. Det står 46 faglige organisationer og i alt 180.000 statsansatte sammen om.

31. oktober 2017
Undervisningsministeren dropper forslag om, at skoler skal undersøge elevernes computere ved mistanke om eksamenssnyd. Det sker efter massiv kritik fra mange organisationer, herunder HL.

23. oktober 2017
Forslag til begrænsning af eksamenssnyd bevæger sig på grænsen af både straffeloven og menneskerettighedskonventionen. Det skriver HL i et høringssvar.

4. oktober 2017
Det kan være i strid med FN’s ILO-konvention, at den daværende regering forberedte indgreb i OK 13, før forhandlingerne begyndte. Det kan give regeringen et erstatningsansvar, men det vigtigste er at sikre reelle overenskomstforhandlinger fremadrettet, mener HL.

3. oktober 2017
Skoler kan søge Undervisningsministeriet om at deltage i forsøg, der giver mere fleksibilitet i forhold til blandt andet praktik og skolemiljø.